Om oss

BFO Forsikring er BFOs eget forsikringskontor som svarer på alle spørsmål om våre medlemsforsikringer.

BFO Forsikring er bemannet med erfarne rådgivere som gir deg informasjon, forsikringstilbud, samt bistår med nytegning og flytting av forsikringer fra andre forsikringsselskaper.

Hvorfor benytte BFO Forsikring?

  • Vi er en uavhengig forsikringsrådgiver. Det betyr at vi representerer BFO og deres medlemmer.
  • På vegne av medlemmene forhandler vi årlig priser og vilkår med forsikringsselskapene, slik at du til enhver tid har blant markedets beste forsikringstilbud.
  • Dersom dagens forsikringsleverandør i fremtiden ikke tilbyr tilfredsstillende vilkår, priser eller skadeoppgjør, kan BFO på vegne av medlemmene flytte forsikringene over til et annet selskap. Dette gir en reell forhandlingskraft slik at BFO er trygge på å tilby deg gode medlemsforsikringer både nå og i fremtiden.
  • Vi er medlemmenes rådgiver. Det betyr at du aldri står alene om du har dine forsikringer gjennom BFO. Oppstår det en tvist mellom deg og forsikringsselskapet vil rådgiverne hos BFO Forsikring sørge for at du får det du har rett til i henhold til vilkårene.

BFO Forsikring holder åpent mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00.
(I romjulen er åpningstiden kl. 09.00 - 15.00. Julaften og nyttårsaften holder vi stengt).

BFO Forsikring driftes av vår samarbeidspartner Söderberg & Partners. Söderberg & Partners i Norge består av flere selskaper som driver med forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. Nærmere informasjon kan du finne på deres nettsider www.soderbergpartners.no og i Finanstilsynets virksomhetsregister her.

BFO Forsikring
Boks 553
1327 Lysaker